HANDELSVILKÅR
Alle ordre modtages med forbehold for at bogen/bøgerne kan være solgt. Priserne er anført i danske kroner (DKK) og er omfattetet den danske brugtvaremoms ordning, hvilket betyder at momsen ikke kan trækkes fra. Ved forsendelse tillægges portoudgift.

LEVERINGSBETINGELSER
Afsendelse tilstræbes at ske inden for 1-3 arbejdsdage fra ordrebekræftelsen er sendt. Bogelsker.dk benytter DAO til alle forsendelser. Leveringen sker til nærmeste DAO udleveringssted, hvis andet ikke anføres i ordren. Ønsker kunden selv at afhente bogen ved lageret anføres dette ved bestilling. Reserverede bøger skal afhentes inden 5 dage efer vores ordrebekræftelse.

FORTRYDELSESRET
Der er 14 dages fortrydelsesret ved køb via netbutikken. Varen skal retuneres senest 14 dage efter, at den er modtaget. Køber afholder selv udgiten til fragten. Tilbagebetaling af bogens værdi sker hurtigst muligt, efter at varen er modtaget. Udnyttelsen af returretten kan kun ske, såfremt varen returneres i væsentlig samme stand, som da den blev modtaget. Fortrydelsesretten borkalder, hvis varen er i en stand, hvor varens salgsværdi er formindsket. Pengene tilbagebetales 1-3 arbejdsdage fra modtagelse af bogen i tilfredsstillende stand. Ønske om tilbagebetalingsmetode anføres ved retunering.

BETALINGSMULIGHEDER
Bogelsker.dk modtger betaling med Dankort / Visa-Dankort / Visa………….. Mobilepay. Bogelsker.dk benytter …………….. Som lever op til alle de sikkerhedskrav der stilles og er godkendt og certificeret af …………. Al kommunikation mellem …….. og kortholder sker gennem en SSL forbindelse. Det betyder at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre transaktioner med ….